در دنیای مدرن امروزی نقش گوشی های هوشمند ، تبلت و دیگر وسایل وایرلس برای ارتباط با سایر افراد بسیار پررنگ است.
بسیاری از سمعک ها این روزها قابلیت های وایرلس را دارند ، اما “وایرلس” در واقع به چه معناست؟ سمعک های وایرلس توانایی برقراری ارتباط بدون استفاده از سیم و کابل را بین خود (بین سمعک دو گوش) و با انواع لوازم جانبی همچون تلویزیون ، تلفن و MP3 player و … دارند.
این سمعکها توانایی برقراری ارتباط با یکدیگر(سمعک در گوش چپ با سمعک در گوش راست) را دارند به گونه ای که هنگام ایجاد تغییر در تنظیم یک سمعک ، تنظیم سمعک دیگر نیز به طور خودکار تغییر می کند. به عنوان مثال ، اگر سمعک سمت چپ خود را خاموش کنید ، سمعک سمت راست نیز خاموش می شود ، بنابراین لازم نیست که هر دو سمعک را بطور جداگانه تنظیم کنید. یا اگر برای کمک به شرایط نویزی پیش زمینه، برنامه سمعک چپ خود را تغییر داده اید و وارد برنامه ” محیط پرسر وصدا ” شوید، برنامه سمعک گوش راست نیز به طور خودکارتغییر می کند وارد آن برنامه می شود.
سمعک های بی سیم همچنین قابلیت برقراری ارتباط با انواع لوازم جانبی و دستگاه های مختلف مانند ریموت ها ، تلفن های همراه و سایر لوازم جانبی صوتی و موسیقی و تلویزیون را دارند. این سمعکها توانایی برقراری ارتباط با تلفن های همراه مدرن را دارند و این امکان را به شما می دهند که صدای زنگ تلفن و یا مکالمه تلفنی را از طریق سمعک های خود بشنوید .
این پیشرفت قابل توجهی در فناوری سمعک های مدرن است که به ما امکان می دهد تا با روش هایی که هرگز با سمعک های پیشین فکر نمی کردیم به جهان متصل شویم.
کیفیت صدا
فناوری وایرلس به دو سمعکتان اجازه می دهد تا هنگام تغییر تنظیمات در محیط، به طور موثر با یکدیگرارتباط برقرار کنند. این برخلاف نسلهای قبلی سمعکهاست که به طور مستقل کار می کردند. در هنگامی که سمعکهای شما با هم ارتباط برقرارمی کنند ، کیفیت صدا به طرز چشمگیری بهبود می یابد. با اشتراک گذاشتن ورودی های صدا برای هر دو سمعک، آنچه را که در اطرافتان اتفاق می افتد را بهتر می توانید، بشنوید.
شنوایی دو گوشی
آیا هرگز فکر کرده اید که چرا دو گوش داریم؟
شنوایی دو گوش برای مکان یابی صدا بسیار مهم است، به خصوص در محیط های پرچالش شنیداری مانند محیط دارای صدای پس زمینه. مکان یابی صدا تنها می تواند با دو گوش حاصل شود. در شنیدن طبیعی گوش های ما اصوات را در زمان های مختلف و سطوح مختلف جمع می کند و مغز به ما کمک می کند تا مشخص کنیم که ورودی از کجا می آید. با استفاده از سمعک های وایرلس ما اکنون قادریم این توانایی ذاتی شنوایی را تقلید کنیم. با برقراری ارتباط وایرلس، سمعک های بی سیم شانس ما را برای کاهش اختلافات زمانی صدای رسیده به دو گوش و میزان صدای دریافت شده توسط هر گوش بهبود می بخشد. این توانایی مکان یابی را در افراد استفاده کننده از سمعک وایرلس بهبود می بخشد.
راحتی در استفاده
فناوری وایرلس، استفاده از سمعک را برای کاربر آسانتر و راحت تر کرده است. به جای فشار دادن یک دکمه برای تغییر صدا یا برنامه در هر سمعک به صورت جداگانه، اتصال بی سیم اجازه می دهد تا تنظیمات انجام شده در یک سمعک را به طور همزمان به طرف دیگرارسال کنید. به عنوان یک نتیجه ساده از فناوری بی سیم، اندازه سمعک ها نیز به میزان قابل توجهی کاهش یافته و باعث جذابیت و زیبایی بیشتر آن شده است.
اتصال
برقراری ارتباط به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی روزمره ما تبدیل شده است.
سمعک های وایرلس به ما امکان اتصال به دستگاه های خارجی مانند تلفن همراه، پخش کننده موسیقی و تلویزیون را با استفاده از چندین فناوری مختلف می دهد. این ویژگی در محیط های پر چالش شنیداری مانند محیط های پر سروصدا، به طور مثال، برقراری تماس تلفنی در یک مهمانی شام شلوغ یا تلاش برای شنیدن نمایش مورد علاقه خود در تلویزیون، کمک کند.